Menu Sluiten

Aanvullende info

Aanvullende informatie en voorwaarden

1. Huurprijs voor een verbandtas/koffer bedraagt € 20,- per stuk, per dag. Indien leden een tas/koffer vragen voor hulpverlening die zij zelf verzorgen en dit is niet voor een commerciële activiteit dan bedraagt de prijs € 10,-. Is dit wel commercieel: € 25,- De uren aan hulpverlening dienen in alle gevallen bekend te zijn bij het secretariaat of de coördinator Evenementen.

2. Huurprijs reanimatiepop € 100,- per dag. Voor 3-5 dagen maximaal € 250,-.

3. Als waarborgsom wordt daarnaast (tijdelijk) in rekening gebracht: € 50,- voor een verbandtas/koffer  met een maximum van € 250,- en € 100,- voor overige materialen zoals brancards, dekens, hesjes, poppen etc.

4. Bij niet tijdig inleveren van gehuurde materialen wordt € 10,- per dag in rekening gebracht. Als het gehuurde materiaal in goede staat teruggebracht wordt, zal de borgsom worden teruggestort.

5. Huren van een AED is mogelijk, daarbij is aanwezigheid van minimaal 1 van onze EHBO’ers is vereist. De prijzen bedragen: € 25,- per dag bij niet-commerciële activiteiten;€ 50,- per dag bij commerciële activiteiten. De waarborgsom voor een AED bedraagt € 100,-