Menu Sluiten

Nieuws voor leden

Het laatste nieuws

Gift van Stichting Oud-Prinsen

In het weekend van 4-6 november 2022 heeft de Stichting Oud-Prinsen in Nuenen wederom een gala en feestmiddag georganiseerd. Onze hulpverleners assisteerden op dit evenement. Van oudsher wordt op het Gala des Princes geld ingezameld voor lokale goede doelen. Op de feestmiddag voor mensen die een verzetje kunnen gebruiken – denk aan ouderen, mensen met een beperking en minder bedeelden – maakt de organisatie diverse Nuenense goede doelen blij met een donatie.
Dit jaar was onze vereniging een van deze goede doelen. We hebben maar liefst 500 euro ontvangen!
Wij danken de Stichting Oud-Prinsen en alle gulle gevers hartelijk voor deze geweldige steun!

ClubSupport 2022

Dit jaar hebben we € 430,03 mogen ontvangen voor onze deelname aan Rabo ClubSupport.
Zoals altijd kunnen we dit geld gebruiken om materiaal en lessen te verzorgen. Wij willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft! En natuurlijk ook onze dank aan de Rabobank voor de steun jaar in jaar uit.

ClubSupport 2021

Afgelopen week ontvingen wij het prachtige bericht dat wij € 669,91 mogen ontvangen voor onze deelname aan Rabo ClubSupport.
Van dit geld kunnen we extra materialen kopen die we nodig hebben in verband met Covid-19. Denk daarbij aan bescherming voor onze leden tijdens hulpverlening en beschermingsmaterialen tijdens de (herhalings)lessen van onze leden, certificaathouders en nieuwe cursisten.
Wij willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft! En natuurlijk ook onze dank aan de Rabobank voor deze geweldige actie.

Algemene ledenvergadering 20 oktober 2021: Patrick Swinkels 25 jaar lid!

Vanwege COVID-19 heeft er in 2020 geen ledenvergadering plaatsgevonden. Op deze avond zijn twee verenigingsjaren besproken. In 2020 was Patrick Swinkels 25 jaar lid. Hij kreeg alsnog een attentie overhandigd van het bestuur, vertegenwoordigd door Yvonne Dankers.

ClubSupport 2020

Afgelopen week ontvingen wij het prachtige bericht dat wij € 578,52 mogen ontvangen voor onze deelname aan Rabo ClubSupport.
Van dit geld kunnen we extra materialen kopen die we nodig hebben in verband met Covid19. Denk daarbij aan bescherming voor onze leden tijdens hulpverlening en beschermingsmaterialen tijdends de (herhalings)lessen van onze leden, certificaathouders en nieuwe cursisten.
Wij willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft! En natuurlijk ook onze dank aan de Rabobank voor deze geweldige actie.

ClubSupport 2019

We nemen ieder jaar deel aan de ondersteunende actie van de Rabobank, die de nieuwe naam Rabo ClubSupport heeft gekregen. Namens onze vereniging nam de penningmeester dit jaar €501,01 in ontvangst. Iedereen die zijn stem heeft uitgebracht, bedankt voor dit prachtige bedrag!

Clubkascampagne 2018

Ook dit jaar hebben we weer een steuntje in de rug gekregen door deelname aan de Clubkascampagne van de Rabobank.Namens onze vereniging nam penningmeester Jan Donkers maar liefst €466,- in ontvangst. Iedereen die zijn/haar stem heeft uitgebracht, hartelijk dank!